Kennismaken & aanmelden

De juiste school kiezen, is het moeilijkste wat er is. Het belangrijkste is dat je de tijd neemt om je goed te oriënteren. De school moet namelijk bij je kind en bij jou als ouder passen en niet andersom. 

De juiste school kiezen, is het moeilijkste wat er is. Het belangrijkste is dat u de tijd neemt om u goed te oriënteren. De school moet namelijk bij uw kind en bij u als ouder passen en niet andersom. 

Als u uw kind wilt aanmelden voor CBS de Brandaris, neem dan eerst contact op met onze administratie: 023 – 5618610. Lukt het niet om ons te bereiken? Stuurt u dan een mailtje met uw gegevens naar info@cbsdebrandaris.nl Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op en u wordt uitgenodigd voor een rondleiding. Het kan zijn dat dit met meerdere geïnteresseerde ouders is. Uiteraard is er altijd de gelegenheid om één op één uw specifieke vragen te beantwoorden. 

Zij – instroom


Bij ons op school begrijpen we dat een verandering soms onvermijdelijk is. Hoewel de meeste inschrijvingen aan het begin van het schooljaar plaatsvinden, begrijpen we dat er soms uitzonderingen zijn. 

Als dit het geval is, zullen we samen met u kijken naar de mogelijkheden. Eerst plannen we een rondleiding om onze school te ontdekken en om kennis met elkaar te maken. Vervolgens volgt er een gesprek samen met de zorgcoördinator.

We nemen de tijd om te begrijpen wat uw kind nodig heeft en welke ondersteuning we kunnen bieden. We vragen ook informatie op bij de vorige school om een zo goed mogelijke aansluiting te kunnen realiseren. Het welzijn en de ontwikkeling van uw kind staan centraal en we doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat u en uw kind zich hier thuis voelen.