SKH Mirakels

Wij stimuleren de ontwikkeling van ieder kind spelenderwijs met leerzame activiteiten uit het Piramide-programma.

CBS de Brandaris

0 tot 4-jarigen
Op kinderdagverblijf Mirakels zijn kinderen van 0 tot 4 welkom voor een dag vol plezier. Wij stimuleren de ontwikkeling van ieder kind spelenderwijs met leerzame activiteiten uit het Piramide-programma. Dit programma is gericht op kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. Spelenderwijs werken wij aan de sociale, emotionele en motorische vaardigheden en het taalniveau. 

Kinderen vanaf 3,5 jaar die eraan toe zijn en staan ingeschreven bij basisscholen Brandaris of Klavertje vier, gaan een ochtend per week spelen bij de kleuters uit groep 1. Voor peuters maakt dit de overgang naar groep 1 een stuk makkelijker.

Het leukste aan kinderdagverblijf Mirakels:

 • Wij zitten in een ruim gebouw met lichte lokalen en gebruiken de centrale hal als extra speelruimte
 • De peuter-kleuteractiviteit in samenwerking met basisscholen Klavertje Vier en Brandaris
 • Voorlezen vinden wij heel belangrijk. Wij hebben twee voorleescoördinatoren die de boekencollectie up-to-date houden en uitbreiden. Zij bevorderen het voorlezen in de groepen in samenwerking met de bibliotheek Haarlemmermeer
 • De leuke en leerzame activiteiten uit het Piramide-programma
   

4 tot 13-jarigen
Op BSO Mirakels ontvangen we je kind voor de voorschoolse opvang en voor een leuke middag na schooltijd. Voor kinderen, ouders, medewerkers en de wijk zijn wij een gastvrije plek waar je plezier hebt in ontwikkelen, ontspannen en elkaar ontmoeten. Samen maken wij een mooi programma met te gekke naschoolse activiteiten. Regelmatig maken wij gebruik van het Creator Lab (waar wetenschap en techniek centraal staan), het Vitality Lab (waar duurzame ontwikkeling en gezond gedrag centraal staan) en het Learning Lab (waar leren centraal staat). Een toffe plek, waar we bijvoorbeeld slijm of lekkere en gezonde fruitsmoothies maken. Zo voorzien we kinderen van 4 tot 13 jaar van een stevige en brede basis. Klaar voor de toekomst. 

Na schooltijd halen onze pedagogisch medewerkers kinderen in de onderbouw op van RKBS Klavertje vier en CBS De Brandaris. Kinderen in de bovenbouw mogen zelfstandig vanuit school naar de BSO komen. Omdat wij samen onder een dak zitten, kunnen de kinderen direct aansluitend aan schooltijd gaan spelen met vrienden op de BSO. 
 
Het leukste aan BSO Mirakels:

 • Zelf kiezen wat je wilt doen na een intensieve schooldag
 • De groepsactiviteiten van BSO Fun
 • De activiteiten in een van de labs van de Community School
 • Pedagogisch medewerkers die alle aandacht hebben voor jouw kind
 • Geen vervoer nodig van school naar BSO. BSO en school zitten in een gebouw, dus na schooltijd kan jouw kind direct spelen met vrienden op de BSO.